Op donderdag 8 februari organiseert Wattnu voor de tweede keer De Grote Energieavond in de Bibliotheek in Bussum, van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Het wordt opnieuw een inspirerende en informatieve avond over alles dat te maken heeft met energiebesparing, isoleren en verduurzamen. Vereniging Vrienden van het Bredius heeft een eigen informatietafel die avond: hier kun je je licht opsteken bij Bredius-bewoners die inmiddels ervaring hebben opgedaan met het verduurzamen van hun eigen woning en thuis zijn in de nieuwe gemeentelijke richtlijnen rond zonnepanelen.

  • Tussen 19.00¬†uur en 21.30 uur kun je binnenlopen
  • Er zijn verschillende informatietafels waar specialisten al je vragen beantwoorden over warmtepompen, zonnepanelen, isoleren en verduurzamen
  • Er zijn daarnaast presentaties die dieper ingaan soorten isolatie en de toepassing van warmtepompen
  • Iemand van het Warmtefonds komt vertellen over interessante financiering en subsidies die je kunt aanvragen voor de verduurzaming van je huis.

Meld je aan voor dit evenement, de toegang is gratis, inclusief een lekker drankje.

Heb je recentelijk zelf je huis verduurzaamd en wil je je ervaringen graag aan onze tafel met anderen delen, stuur dan een mailtje naar Marc Beek van Vrienden van het Bredius of naar het info-adres van Vrienden van het Bredius.