Iedereen keert na een warme juli en augustus terug van vakantie, dus is het tijd voor een ouderwetse filmavond… maar dan op z’n Bredius!

Op de Speelweide (ook bekend als s’Jacobveldje) zullen we vrijdag 8 september een openlucht bioscoopavond organiseren. Iedereen die Bredius 100 heeft meegemaakt, weet het al: we bouwen een openlucht-bioscoop, iedereen schuift lekker aan met een kussen of kleedje en je eigen drankje en snacks, en geniet samen met buren en vrienden vanaf 20.30 uur van een heerlijke filmavond! En de toegang is helemaal GRATIS (vrijwillige bijdrage zeer welkom, kan op de avond zelf digitaal worden voldaan).

Om gezellig te starten, zullen we een welkomstdrankje verzorgen vanaf 19 uur. Ook is het mogelijk ter plekke iets te drinken te kopen.

Heb je een cabrio en wil je vanuit je luie autostoel de film bekijken? Dat kan. Laat het ons weten, dan reserveren we een plekje voor je.

Programma
19.00 uur welkomstdrankje van Vrienden van het Bredius en lekker bijkletsen met je buren
20.30 uur start film en mogelijkheid iets te drinken te kopen
Filmhint: Zoooo Bredius, trouble in paradise…

Ben je erbij? Toegang is gratis. Meld je zsm aan via onderstaand formulier, zodat wij onze inkopen daarop af kunnen stemmen. We hebben 150 plekken (ivm vergunning), VOL = VOL!

Aanmeldformulier Bredius bioscoopavond