Wie zijn wij

Het bestuur van de Vereniging Vrienden van het Bredius bestaat uit 6 bestuursleden. Elk van de bestuursleden heeft een eigen portefeuille naast de algemene bestuurstaken. Hieronder stellen zij zich voor:

Elke van der Hoeven – voorzitter

Elke Willemse-Van der Hoeven woont sinds 2011 met veel plezier in het Bredius met Bas en hun kinderen Joep (12), Pepijn (10) en Babette (8). Net als Martine is zij vaak wandelend of rennend te vinden in de bossen of op de hei. Elke werkt als teammanager meldpunt en onderzoek, Bureau Integriteit bij de gemeente Amsterdam en zal haar gemeentelijke ervaring positief inzetten voor Vrienden van het Bredius.

Portefeuille: Groen en sociale cohesie

Martine Barbier-Westhuis – voorzitter

Martine Barbier-Westhuis woont al 14 jaar met veel plezier in onze mooie wijk met haar man Remco en hun kinderen Isis (14) en Roan (11). Naast haar baan als manager Digital bij ING heeft zij in 2019 met Margreet (en vele anderen) hard gewerkt aan de totstandkoming van het boek Bredius 100. Samen met Elke zet ze Vrienden van het Bredius als buurtplatform graag nog beter op de kaart.

Portefeuille: Communicatie en Groen

Dieuwer Eldering-Van Staveren – secretaris

Dieuwer van Staveren (1981) woont since 2014, samen met Niels Eldering en hun twee kinderen Christian (8) en Philippa (6) in het mooie Bredius aan de gezellige Frederik van Eedenweg. In haar vrije tijd houdt zij van koken en bakken. Dieuwer is Managing Director voor FrieslandCampina Duitsland en is elke week een paar dagen op kantoor in Düsseldorf, de rest van de week op het hoofdkantoor in Amersfoort of thuis.

vacature

Heb je belangstelling om je in te zetten voor onze mooie wijk? Laat het ons weten, wij zoeken een bestuurslid Sociale cohesie.

Portefeuille: sociale cohesie

Marc Beek

Marc Beek woont vijf jaar in het Bredius met Jana en kinderen Emma (15) en Max (11). In 2019 hielp hij het Bredius 100 festival te organiseren. Marc is adviseur en vennoot bij drie ondernemingen in energie, mobiliteit en open innovatie. In ons bestuur neemt hij het thema Duurzaamheid op zich. Marc houdt van platen draaien en klassieke auto’s en is voorzitter van een landelijke oldtimervereniging.

Portefeuille: duurzaamheid

Wytze Okx – penningmeester

Wytze Okx (1970) is net als Elke advocaat, maar heeft daarnaast ook een financiële achtergrond. Daarmee is hij een logische penningmeester voor onze vereniging. Wytze vervult deze rol met veel plezier sedert eind 2018. Wytze woont samen met Eveline en hun twee kinderen Noah en Mika aan de Frederik van Eedenweg en heeft een eigen kantoor in Naarden. Daarnaast is hij fervent sporter (hockey, tennis, voetbal) en muziekliefhebber.

Vragen?

neem gerust

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Vrienden van het Bredius.