Kom naar het Bredius zomerfeest

Op zaterdag 2 juli is het zover: Strand Bredius! Voor groot en klein is er allerlei entertainment, hapjes en drankjes. En vooral heel veel gezelligheid met je buren. Bestel hier je kaartjes voor het zomerfeest van het Brediuskwartier!

Bestel nu je kaarten (OP=OP)!

Na de festiviteiten van 100 jaar Bredius, eindelijk een mooi vervolg in de vorm van een Bredius zomerfeest voor jong en oud. Het thema: Strand Bredius.  
Op de speelweide zullen we samen met al onze buren er weer een bijzondere en mooie dag van maken. ’s Middags met een kinderprogramma, daarna een open borrel en ’s avonds een spetterend feest. We kijken er naar uit jullie allemaal te ontvangen. Let op: de kaarten voor het avondprogramma zijn beperkt beschikbaar. Als je erbij wilt zijn, bestel je kaarten dan op tijd.

L

Programma Strand Bredius 2 juli 2022

 • 15:00 Bredius Kids (activiteiten + avondeten), kosten € 7,50 per kind (t/m 12 jaar)
 • 17:00 – 19:00 open borrel voor iedereen die het gezellig vindt (gratis toegang)
 • 19:00 – tot laat: Bredius zomerfeest (diner + tropisch feest met DJ), kosten € 39,50 p.p.

Locatie: Speelweide (ook bekend als het speelveldje aan de Burgemeester s’Jacoblaan). Het eten wordt verzorgd door Stefo.

Ook leuk: tijdens het feest kun je meedoen aan de bingo voor het goede doel. Het opgehaalde geld gaat naar Jeugdfonds Sport en Cultuur en er zijn natuurlijk mooie prijzen voor de bingo-winnaars.

L

Zo bestel en ontvang je de kaarten

 • Stap 1: Bestel je kaarten via onderstaand formulier. Geef aan hoeveel kaarten voor Bredius Kids en hoeveel voor het Bredius Zomerfeest. En vul je gegevens in.
 • Stap 2: In juni ontvang je van onze penningmeester een betaallink voor het totaalbedrag van je bestelling via whatsapp op je mobiel of via een e-mail.
 • Stap 3: Na betaling en uiterlijk in de week voorafgaand aan het feest vind je je bestelde kaarten in je brievenbus.

De open borrel in de middag is vrij toegankelijk, hiervoor hoef je geen kaarten te bestellen. Kosten voor de borrel zijn voor eigen rekening.

Aanmeldformulier Bredius Zomerfeest


  Vragen?

  neem gerust

  Nieuwsbrief

  Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Vrienden van het Bredius.