Bredius 100 jaar

Koop kaarten!
Het programma van het Bredius 100 Festival op 13, 14 en 15 september is bekend en de kaartverkoop is gestart! Kijk gauw naar het volledige programma van wat er allemaal gaat gebeuren en wat ongetwijfeld een mooi Buurtfeest gaat worden en bestel alvast je kaarten. OP = OP !

Bestel nu je kaarten voor het festival!

Bestel hier de bijna uitverkochte “Bredius 100 jaar”-wimpel
Wees snel want ze zijn bijna uitverkocht!
Vraag of opmerking?
Heb je een vraag of opmerking over het jubileum of wil je graag meehelpen?
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers om er een mooi feest van te maken. Meld je hier aan!
Vraag de Nieuwsbrief aan
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten rondom Brediuskwartier 100 jaar en ben je nog geen lid?
Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief
PROGRAMMA (klik hier voor tijden etc.)

Vrijdagavond 13 september     Openlucht bioscoop
Op het veldje aan de Burg. s’ Jacoblaan, gaat alles de sfeer van de fifties uitstralen. Terug in de tijd met film, popcorn en suikerspinnen, aangekleed met oldtimers en cabrio’s. Welke familiefilm (12+) er draait houden we nog even geheim. Neem je kleedje, eigen flesje en picknickmand mee en vergeet je buren niet!

 

Zaterdagochtend 14 september     Opening
De officiële opening door de burgemeester en de bewoners. De feestelijke vlag word gehesen, er is muziek, taart en koffie. Een meet & greet voor bewoners en oud-bewoners oude verhalen en belevenissen komen weer terug.

 

Zaterdagavond 14 september     Feest
Beleef een fantastische avond in de Feesttent. Een heerlijk diner wordt verzorgd zodat je met jouw vrienden uit de buurt aan tafel kan daarna gaan de voeten van de vloer met de coverband Phoenix Funk Foundation of een DJ uit ons Brediuskwartier.

 

Zondag overdag 15 september     Kids
Kids first geldt er op deze dag! Voor alle leeftijden tot 12 jr is er vermaak van 11.00 – 14.00 uur, alles in ‘Parade’-stijl. Zoals een voetbalclinic, circusles, knutselen, dj-workshop en een zweefmolen! Of met een speurtocht en huifkar-rit (tot 6jr) door de wijk. Leuke activiteiten voor het hele gezin, aan hapjes en drankjes is natuurlijk gedacht!

Sponsoren

Klik hier voor het volledige sponsor-overzicht